mandag den 1. februar 2010

Emmas dejlige citater!

Emma Luna Fuldskæggets kradsen blander sig ubemærket med dine hvide tænders rødvinsskær.. Melanoliens luft fisser ud af den balon der hænger over jeres hoveder og det livløse plastik sover stille ind i mørkets nøgne sandhed!

15. januar kl. 20:25



Emma Luna Du har simpelthen ikke den "virkelige virkelighed" ("Consensus Reality") at holde fast i. For den er måske væk, erstattet af din nye "virkelige virkelighed".

26. december 2009 kl. 22:08



Emma Luna lader lyset skinne under sine øjnlåg. Solen står snart op over bjergenes tinder i drømmeland.. Kan allerede høre dem kalde på mig :) God nat søndag...

21. december 2009 kl. 00:38

Emma Luna Vilde, frygtende dyr som hyler mod månen, i et fortvivlet håb om at den vil tilgive os. At den får os til at huske den gang i ikke blot var lopper på en vildkat, der strejfer rundt i mørke skove, mens vi hvileløse og med pulsen pumpende oppe i halsen søgte ned mod den varme, trygge kattekrop, klamrende til hårene. Mand... jer op små lopper, kravl op ad hårstrået og se hvor stor katten er!

Vis mere16. december 2009 kl. 01:13

Emma Luna Mørkelagde, nørrebroske gader.. Stille søndags idyl, før livet igen går igang mandag morgen.. Det elektriske barometer fortælle mig at andre grubler på ligefod med mig andre steder i det ganske land. Livet er smukt!

29. november 2009 kl. 21:57

 


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar